Zo krijg ook jij het haar van Kate Middleton

Klik om te vergroten

Zo krijg ook jij het haar van Kate Middleton

Trends

Hertogin Kate Middleton heeft ongetwijfeld een privékapper die haar haren elke ochtend föhnt, maar toch kan ook jij nu gemakkelijk haar haarstijl nacreëren. Middletons haarstylist Rossano Ferreti heeft namelijk een eigen haarproductenlijn gelanceerd in samenwerking met de luxewebshop Net-A-Porter. En laat die online retailer nu ook naar ons land verzenden!

De collectie bestaat uit drie verschillende lijnen: één voor volume, één voor gekleurd haar en één voor verzachting. Alle shampoos en conditioners werden in Italië vervaardigd en zijn sulfaatvrij en gemaakt van organische ingrediënten. Daarnaast bevat de collectie ook nog stylingproducten zoals een Detangling Spray (zodat je lokken makkelijker doorkambaar zijn), een Volumizing Spray (wie meer volume wil) en ook nog een serum om je lokken gladder te maken.

Naast Middleton werden ook andere celebs als Jennifer Lawrence, Dakota Johnson en Reese Witherspoon al gespot in de man zijn kapsalon. Goedkoop zijn de producten niet, een shampoo kost al snel meer dan 40 euro, maar dat is bewust. "Mensen geven veel geld uit aan make-up en crèmes voor hun gezicht en lichaam, maar het is even belangrijk om te investeren in je haar. Om een gezond kapsel te behouden heb je nu eenmaal een routine nodig," aldus Rossano Ferreti aan Vogue.

Reacties
Reageer zelf