Nieuwsberichten

 • 14/03/2017 - Zo krijg ook jij het haar van Kate Middleton

  Trends

  Hertogin Kate Middleton heeft ongetwijfeld een privékapper die haar haren elke ochtend föhnt, maar toch kan ook jij nu gemakkelijk haar haarstijl

  0 reacties

 • 09/12/2015 - Reeds een groot succes in Nederland, nu NIEUW in België: Maxliss Professional

  Andere nieuwtjes

  Door bijzondere ingrediënten te combineren met innovatieve technologieën ontstaan er in de laboratoria van Maxliss de nieuwste formules die het haar optimaal herstellen en een ongekende glans geven. De aminozuren hyaluronzuur en Prodew500® worden gebruikt om de keratinemolecule na te bootsen. Deze moleculen - die snel worden opgenomen - zorgen voor een optimaal herstel van de haarvezels. De producten van Maliss bevatten geen formaldehyde, geen carbocysteïne, geen parabenen en geen gluten. Ze zijn geschikt voor alle haartypes (ook chemisch behandeld). U vindt meer info op www.kameliss.com of op de Facebookpagina Maxliss Belgium.

  0 reacties

 • 30/11/2015 - Nieuw in België: Maxliss Professional

  Andere nieuwtjes

  Reeds een groot succes in Nederland! De keratine behandelingen van Maxliss hebben, naast het steilen, ook een herstellende, een verzorgende en een beschermende functie.

  0 reacties

 • 23/02/2015 - Zoek scharen en effileerscharen in goud kleur

  Andere nieuwtjes

  Hallo Ik ben op zoek naar een schaar en effileerschaar in het goud weet iemand waar ik deze kan bestelle. Liefst in goud kleur

  0 reacties

 • 03/08/2014 - Kapsel van de week: wet hair look

  Trends

  Door de wind en het zeewater ligt je haar niet altijd zoals je wilt op het strand. Met dit handige kaspel voor nat haar is je probleem in no time opgelost.

  0 reacties

 • 12/07/2014 - Kapsel van de week: een hoge, nonchalante dot

  Trends

  De hoge messy dot is speels en classy! Wij leren jou via onze stap-voor-stap tutorial hoe je dit gemakkelijk, maar toch bijzonder stijlvol kapsel zelf maakt.

  0 reacties

 • 09/07/2014 - 5 fouten die je maakt bij het föhnen

  Trends

  Je krijgt thuis je kapsel nooit zo perfect als na een kappersbezoek. Het is echter niet onmogelijk om met je eigen haardroger een schitterende coupe te creëren als je de juiste trucjes kent.

  0 reacties

 • 07/07/2014 - Zo zorg je 's nachts al voor het perfecte kapsel

  Andere nieuwtjes

  Tenzij je gezegend bent met de perfecte lokken, kan het 's morgens heel wat extra tijd en inspanning vragen om je haar in te tomen.

  0 reacties

 • 05/07/2014 - Kapsel van de week: romantisch opsteekkapsel

  Trends

  Zin in een leuk opsteekkapsel dat niet te veel tijd in beslag neemt? Dan zit je helemaal goed met deze tutorial! Het resultaat? Op-en-top romantisch met leuke vlechtjes! We just love it!

  0 reacties

 • 03/07/2014 - Zo maak jij een mooie slag in je haar

  Trends

  We zagen het al bij de show van Stella McCartney, een simpele en zachte slag in het haar is populair. Stella raakte geïnspireerd door de jaren ’70. Met deze vijf stappen creëer jij hetzelfde haar als de modellen op de catwalk. Samen met Stella McCartney heeft Aveda deze prachtige kapsels mogelijk gemaakt.

  0 reacties